al jaren erkende specialisten in


het bouwen van
landelijke huizen


verbouwen / renoveren

vraagt om een zorgvuldige benadering


U wilt immers in het te verbouwen object blijven wonen of werken. En dan wilt u zo weinig mogelijk overlast ondervinden. Wij zorgen ervoor dat uw verbouwing zo netjes mogelijk verloopt. En wilt u tijdens de verbouwing andere zaken laten aanpassen? Dan denken wij graag met u mee. Van ons mag u flexibiliteit, betrokkenheid en vakmanschap verwachten.

Wilt u meer ruimte in uw huis?


Om bijvoorbeeld een woonkeuken te realiseren? Of om eindelijk ruimte te hebben voor uw eigen atelier? Of wilt u alleen een dakkapel plaatsen?

Een bouwbedrijf dat meedenkt


Bouwbedrijf Bettink denkt met u mee, zodat uw aanbouw in de stijl van de woning wordt geplaatst. Wij beperken de overlast van de uitbouw tot een minimum.

Uw tuin meer bij uw huis betrekken?


Dan is een veranda misschien een mooie oplossing. In het voorjaar al buiten zitten, dat is toch heerlijk? Wij kunnen het voor uw waarmaken. Geheel in de stijl van uw woning.

Renovatie en restauratie vraagt om vakkennis. Vakkennis die bij Bouwbedrijf Bettink in huis is.

De kunst is om het object in de oude staat terug te brengen maar het wel te laten voldoen aan de eisen van deze tijd.Bouwbedrijf Bettink verstaat die kunst. Met oog voor detail werken wij met de grootst mogelijke precisie aan uw renovatie of restauratie. Wilt u meer weten? Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden. Neemt u contact met ons op voor een afspraak.

vakwerk en kwaliteit, bouwstenen van bettink.