al jaren erkende specialisten in


het bouwen van
landelijke huizen


betaalbare nieuwbouw

de kracht van Bouwbedrijf Bettink


Nieuwbouw van een woning is een bijzondere gebeurtenis die meestal maar eens in je leven voorkomt. Bouwbedrijf Bettink is gespecialiseerd in de bouw van kwaliteitswoningen in landelijke stijl. Woningen met traditioneel timmerwerk en traditionele materialen, maar wel woningen die voldoen aan de eisen van deze tijd. Vanzelfsprekend bouwen wij ook woningen in andere stijlen. Wij denken graag met u mee.

Sterk in agrarische bouw


Wilt u een nieuwe stal, schuur of opslagloods bouwen bij uw agrarische bedrijf? Of een paardenstal, werktuigenkamer, binnen- of buitenbak bij uw paardenhouderij? Wij denken graag met u mee en leveren een totaalconcept dat past bij uw bedrijfsvoering.

Een bouwbedrijf dat met u meedenkt


Er zijn ongetwijfeld wensen, eisen en ideeën die u graag in het ontwerp verwerkt wilt zien. U wilt een duidelijk advies over de bouw, de te gebruiken materialen én u wilt dat de bouw netjes verloopt. U wilt een bouwbedrijf dat flexibel is en met u meedenkt.

Wij denken graag met u mee Bettink levert een totaalconcept dat past bij uw bedrijfsvoering.

Bij Bouwbedrijf Bettink bent u aan het juiste adres!
Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden. Neem telefonisch, per e-mail of via onderstaande button contact met ons op voor een afspraak.

vakwerk en kwaliteit, bouwstenen van bettink.